na vrh

Proizvodi

Preparati za životinje - Kalcijum, Glukozamin, B-kompleks, Probiotici...

Preparati za životinje koje proizvodi Interagrar doo namenjeni su pravilnom rastu i razvoju svih domaćih životinja. Posebno možemo izdvojiti naše specijalne preparate za pse i suplemente za mačke koji sadrže sve nephodne mikroelemente za održavanje zdravlja i pravilan razvoj svih sistema organa. Poznato je da u hrani za pse i mačke, a posebno u hranivima za domaće životinje, nedostaje puno vitamina i minerala životinjskog porekla. Interagrar doo je razvio formule za proizvodnju preparata, odnosno suplemenata za životinje, kako bi se ti nedostaci nadomestili. Interagrar doo teži ka što efikasnijoj i kvalitetnijoj proizvodnji baš onih preparata za životinje koji su najpotrebniji. U Interagrar doo vodimo računa o potrebama svih kategorija kupaca, odnosno vlasnika i uzgajivača domaćih životinja. Naša težnja da ponudimo najkvalitetnije preparate za životinje u koje spadaju razni vitaminsko-mineralni suplementi, preparati za otklanjanje nedostataka kod životinja, probiotici za životinje i drugi dodaci hrani, postavlja nas na veoma visoku poziciju na tržištu Srbije i regiona.

Ukoliko želite da uzgoj životinja podignete na viši nivo i izbegnete komplikacije u njihovom rastu i razvoju, suplementi za životinje koje proizvodi Interagrar doo mogu biti pravo rešenje. Takođe, Interagrar doo nudi samo najbolje za vaše kućne ljubimce, bilo da se radi o preparatima i suplementima za pse, dodacima ishrani za mačke ili specijanim preparatima za golubove.

Stučni timovi u Interagrar doo stalno prate najnovija dostignuća i istraživanja u oblasti zdravlja i brige o životinjama, pa svoj rad usmeravaju na proizvodnju još boljih suplemenata i preparata.